دهههای 1910 و 1920 شاهد ظهور فرآیند هابر و فرآیند استوالد بود. فرآیند هابر آمونیاک (NH3) از گاز متان (CH4) (گاز طبیعی) و نیتروژن مولکولی (N2) از هوا تولید می کند.
سپس آمونیاک حاصل از فرآیند هابر تا حدی به اسید نیتریک (HNO3) در فرآیند استوالد تبدیل میشود. پس از جنگ جهانی دوم، کارخانههای تولید نیتروژن که برای ساخت بمبهای زمان جنگ افزایش یافته بودند، به سمت مصارف کشاورزی متمرکز شدند.
استفاده از کود مایع 20 لیتری مصنوعی در 50 سال گذشته به طور پیوسته افزایش یافته است و تقریباً 20 برابر شده و به نرخ فعلی 100 میلیون تن نیتروژن در سال رسیده است.
توسعه کود مایع نیتروژن مصنوعی به طور قابل توجهی از رشد جمعیت جهانی حمایت کرده است – تخمین زده شده است که تقریبا نیمی از مردم روی زمین در حال حاضر در نتیجه استفاده از کود مایع نیتروژن مصنوعی تغذیه می شوند.
استفاده ازکود مایع فسفاته نیز از 9 میلیون تن در سال در سال 1960 به 40 میلیون تن در سال در سال 2000 افزایش یافته است.
یک محصول ذرت با محصول 6 تا 9 تن دانه در هکتار (2.5 هکتار) به 31 تا 50 کیلوگرم (68-110) نیاز دارد. lb) کود مایع فسفاته مورد استفاده محصولات سویا به حدود نیمی از آن یعنی 20 تا 25 کیلوگرم در هکتار نیاز دارند. Yara International بزرگترین تولید کننده کودهای مبتنی بر نیتروژن در جهان است.
شش گیاه گوجه فرنگی با و بدون کود مایع نیترات در خاک شنی و خاکی فقیر از مواد مغذی رشد کردند. یکی از گیاهان در خاک فقیر از نظر مواد مغذی مرده است.
کودها باعث افزایش رشد گیاهان می شوند. این هدف از دو طریق محقق می شود، یکی از روش های سنتی، افزودنی هایی است که مواد مغذی را فراهم می کند.
دومین حالتی که برخی از کودها با آن عمل می کنند، افزایش کارایی خاک با اصلاح حفظ آب و هوادهی آن است. این مقاله، مانند بسیاری از مقالات در موردکود مایع، بر جنبه تغذیه ای تأکید دارد. کود مایع معمولاً به نسبت های مختلف ارائه می دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.