شایان ذکر است که سوسیس و کالباس میکائیلیان از گوشت چرخ کرده گوشت خوک، گوساله یا گوشت گاو با افزودن نمک، آرد سوخاری و ادویه تهیه می شود.
میتوان آن را کبابی و در تابه سرخ کرد. با پخت، دود کردن، خشک کردن و انجماد حفظ می شود. همچنین با نمک زدن اندامها و بافتهایی مانند گوشت اعضای بدن، چربی، خون و ضایعات که در محفظههای لولهای شکل که با رودههای تمیز ساخته میشوند و به شکل استوانهای شکل هستند حفظ میشود.
سوسیس قبل از دو هزار سال تولید می شود و هنوز در صنعت شناخته شده است. این صنعت از فناوری های جدید برای فرآوری سوسیس استفاده می کند.
بیست سال است که به یک رژیم غذایی حیاتی تبدیل شده است. در نمایشنامه یونانی که در 500 سال قبل از میلاد نوشته شده است این غذای گوشتی سوسیس یا اوریا نامیده می شود. در میان رومیان محبوب بود که در زمان مناسبت ها معروف بود. کلمه سوسیس مشتق شده است.
افرادی که در یک منطقه خاص زندگی می کنند شکل یا نوع سوسیس خود را درست می کنند. این سوسیس با استفاده از گوشت تازه که کاملا پخته شده تهیه می شود.
برای مصرف باید در یخچال نگهداری شود و دوباره گرم شود. به عنوان مثال: سوسیس گوساله، براونشوایگر و سوسیس جگر.
سوسیس دودی پخته شده: شبیه سوسیس پخته است اما معمولاً پخته، دودی و دودی پخته شده است. سرد یا گرم مصرف می شود و در یخچال نیز نگهداری می شود. به عنوان مثال: کیلبسا، وینر و بولونیا.
سوسیس تازه: سوسیس که از گوشت تهیه می شود اما قبلاً پخته نشده است. قبل از مصرف در یخچال نگهداری می شود و پخته می شود. به عنوان مثال: سوسیس تازه گوشت گاو، سوسیس گوشت خوک ایتالیایی و بانگر بریتانیایی.
سوسیس دودی تازه: سوسیس تازه ای است که دودی شده است. سپس سوسیس دودی در یخچال قرار می گیرد و قبل از مصرف پخته می شود. به عنوان مثال: سوسیس رومانیایی و متوورست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.