گوشت قرمز تیره شترمرغ دارای لطافت قابل مقایسه با فیله های بوئی است، با محتوای کم کولاژنو که باعث می شود نیمی از لطافت او نسبت به گوشت گاو بهبود یابد.
قیمت گوشت شترمرغ به دلیل داشتن محتوای کم چربی، نسبت به گوشت دیگری که بیش از حد کوکسیون دارد خیلی مناسب و مقرن به صرفه است، راحتتر سفت میشود، زیرا توصیه میشود آن را در دمای بالا و با زمان کم بپزید.
تا چه حد به طعم خود، می تواند طعم ملایم dulzón را به دلیل محتوای بالای گلیکوژن خود، که به دلیل آن باید با نمک غلیظ طبخ شود، قدردانی کند.
همچنین با محتوای کم سدیم، مناسب برای بیماران مبتلا به فشار خون شریانی و تهیه آن در پاریلا، با هر نوع سس و در گیسو ایده آل است.
گوشت این ریتیت پرنده بسیار سالم و سالم است و حاوی پروتئین، لوسین، آرژنین، فنیلالانینا و لیزینا بسیار بالاست که برای ورزشکاران ایده آل است.
همچنین برای مصرف او در دوران شیرخوارگی و در سن سوم به دلیل سطح کلسیم، فسفر و منگنز که به تقویت استخوان کمک می کند، مناسب است.
همچنین محتوای بالای آهن آن بسیار مهم است که برای کم خونی، بارداری و دوران نقاهت ایده آل است. لازم است به همین ترتیب، سطوح پایین گراسو و کالری او، که برای کنترل چاقی عالی است، برجسته شود.
اگر این مقدار کم بود، محتوای او را در امگا 3، که چربیها تعادل ارگانیک نامناسب هستند، به جلوگیری از مشکلات قلبی عروقی و کمک به رشد صحیح سیستم عصبی و بینایی کمک میکنند.
“مشکلی که باعث عدم پذیرش این گوشت توسط بسیاری از افراد می شود، desconocimiento است” زیرا آنها منابع Skintruz را تضمین می کنند، شرکتی که به طور کامل به این پرنده اختصاص دارد و دفتر مرکزی آن در Colmenarejo، مادرید است.
می گویند: “این با تمایل به آزمایش نکردن چیزهای جدید اتفاق می افتد، وظیفه ای که در نهایت آنها را به کسانی می دهد که بیشتر به فروشگاه های اغذیه فروشی و محصولات لذیذ علاقه مند هستند”.
Skintruz توضیح می دهد که این گوشت “خیلی شبیه به مرغ است، فاقد چربی است و طعم ملایم تری نسبت به گوشت گاو، به خصوص لطیف دارد”.
چند توصیه غذاخوری
گوشت شترمرغ فواید بیشماری را برای ساعت آمادهسازی آن ارائه میکند، زیرا سازگاریاش با هر نوع کوکسیونی که قبلاً برشته شده، خام، فریتا یا پخته شده است.
در Skintruz توصیه میشود: «ایدهآل این است که آن را روی آتش تزیین کنید، تا منافذ را به خوبی ببندند و سپس آن را بپزند، و در مرکز آن رنگی گلگون و در انتهای آن طلایی شود».
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.