عسل و دیابت شواهد محکمی وجود دارد که نشان دهنده اثرات مفید عسل طبیعی پاستوریزه در درمان دیابت است.
این نتایج به چشم انداز درمانی استفاده از عسل یا سایر آنتی اکسیدان های قوی به عنوان مکمل داروهای ضد دیابت استاندارد در کنترل دیابت اشاره می کند.

با توجه به محدودیت های مرتبط با استفاده از آنتی اکسیدان ها، سایر مداخلات با هدف کاهش تولید ROS نیز ممکن است به عنوان مکملی برای درمان مرسوم دیابت مورد استفاده قرار گیرند.
در یکی از کارآزماییهای بالینی دیابت نوع 1 و نوع 2، استفاده از عسل کوهی با شاخص گلیسمی بسیار پایینتری نسبت به ساکارز یا گلوکز در دیابت نوع 1 و نرمال همراه بود
دیابت نوع 2 مقادیر مشابهی برای عسل، گلوکز و ساکارز دارد.
در بیماران دیابتی، عسل طبیعی سقز می تواند باعث کاهش قابل توجهی در سطح گلوکز پلاسما در مقایسه با دکستران شود.
در بیماران عادی و هیپرلیپیدمیک، همچنین باعث کاهش چربی خون، هموسیستئین و پروتئین واکنشگر C می شود. با این حال، سؤالات متعددی باقی مانده است.
به خصوص که مربوط به چشم انداز کنترل دیابت شیرین با مداخلاتی است که استرس اکسیداتیو و هیپرگلیسمی را هدف قرار می دهد.
علاوه بر این، اثرات درمانی عسل در مدیریت بیماری دیابت ممکن است نه تنها به کنترل قند خون محدود شود، بلکه ممکن است برای بهبود بیماریهای عارضه متابولیک مرتبط نیز گسترش یابد.
عسل و سرطان مطالعات کنونی نشان میدهد که عسل ممکن است از طریق مکانیسمهای مختلفی اثرات ضد سرطانی داشته باشد.
عسل و سرطان مطالعات کنونی نشان میدهد که عسل ممکن است از طریق مکانیسمهای مختلفی اثرات ضد سرطانی داشته باشد.
تحقیقات نشان داده است که عسل گون ساکارز از طریق تداخل با مسیرهای سیگنال دهی سلولی متعدد، از جمله مسیرهای القای آپوپتوز، ضد جهش زا، ضد تکثیر و ضد التهاب، خاصیت ضد سرطانی دارد. عسل پاسخ های ایمنی را اصلاح می کند.
عسل برای جلوگیری از تکثیر سلولی، القای آپوپتوز، تغییر پیشرفت چرخه سلولی و ایجاد دپلاریزاسیون غشای میتوکندری در انواع مختلفی از سرطان نشان داده شده است
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.