این خواص کنجد سفید خام ترکیب آن در محصولاتی را منحصر به فرد می کند که می تواند به عنوان عوامل درمانی در تولید غذاهای تقویت کننده سلامت برای پیشگیری و مدیریت بیماری های مزمن استفاده شود.

به منظور تولید میان وعده های سالم، مکمل دانه کنجد پوست کنده نمکی در میان وعده های متعدد بر پایه غلات یکی از بهترین انتخاب ها است.
فواید تغذیه ای متعددی از کنجد و اجزای زیست فعال آن در ادبیات گزارش شده است.
دانه های کنجد فواید سلامتی قابل توجهی مانند کاهش فشار خون بالا، فعالیت های آنتی اکسیدانی و خاصیت ضد سرطانی را نشان دادند و اثرات هیپوکلسترولمیک را نشان دادند.
علاوه بر این، این دانه ها به طور گسترده برای درمان عفونت های دستگاه تنفسی، وبا نوزادان، اسهال و سایر بیماری های روده و مثانه استفاده می شود.
پودر کنجد همچنین برای کنترل آمنوره، دیسمنوره، زخم، و آکنه خونریزی دهنده استفاده می شود.
لیگنان های کنجد افغانستان دارای خواص آنتی اکسیدانی و فعالیت های تقویت کننده سلامت هستند.
این لیگنان ها شامل سزامولین، سزامینول، سزامولینول و سزامین هستند. این ترکیبات فعال فیزیولوژیکی دارای بسیاری از ویژگی های ارتقا دهنده سلامت هستند، یعنی سطح کلسترول و چربی خون را کاهش می دهند.
ارائه خواص ضد التهابی؛ و اثرات اکسیداز اسید چرب کبدی و محافظت کننده عصبی را بر آسیب مغزی یا هیپوکسی تقویت می کند.
روغن دانه کنجد ایرانی دارای پتانسیل قابل توجهی در برابر استرس ناشی از دیازینون به دلیل خواص ضد رادیکال آزاد، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.
اجزای رژیم غذایی روغن دانه کنجد نیز نتایج بهبود بخشی در کاهش فشار خون دارند و به طور قابل توجهی در تغییر الکترولیت ها، افزایش آنتی اکسیدان ها و کاهش پراکسیداسیون لیپیدی کار می کنند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.