این مقاله به رویکردی برای کنترل ایمنی هوشمند مسافران در پله برقی دست دوم می پردازد. هدف بهبود دقت تشخیص موقعیتهای تهدیدکننده در پلههای برقی در مترو برای تصمیمگیری برای جلوگیری از تهدیدات و حذف پیامدهای آن است.
تازگی این رویکرد در پردازش پیچیده اطلاعات از سه نوع منبع (ویدئو، صدا، حسگرها) با استفاده از روشهای یادگیری ماشین و شبکههای عصبی مکرر با عناصر کنترلشده نهفته است.
شرایط و شاخص های کارایی تضمین ایمنی روشن می شود. روش ها و الگوریتم های جدیدی برای مدیریت ایمنی مسافران در پله برقی پیشنهاد شده است.
معماری یک سیستم نرم افزار ایمنی امیدوار کننده توسعه یافته است و پیاده سازی اجزای آن برای محیط های محاسبات ابری و مه ارائه شده است.
نتایج مدلسازی قابلیتها و مزایای راهحلهای فنآوری پیشنهادی برای افزایش ایمنی مسافران پلههای برقی، کارایی تصمیمگیری کنترل و قابلیت استفاده از سیستم را تأیید میکند.
با توجه به راه حل های ارائه شده، امکان افزایش سرعت شناسایی موقعیت ها 3.5 برابر و افزایش دقت در تعیین آنها تا 26 درصد فراهم شده است. کارایی تصمیم گیری تقریبا 30 درصد افزایش یافته است.
پله برقی ها قطعات ضروری و ضروری مترو و ایستگاه های قطار، مراکز خرید، معابر زیرزمینی و سایر اشیاء زیرساخت عمومی هستند.
طول آنها می تواند به 140 متر برسد و ارتفاع صعود می تواند 70 متر باشد. در حین کار پله برقی ها ممکن است اتفاقاتی رخ دهد که سلامت و جان مسافران را تهدید کند.
به طور خاص، این می تواند سقوط در تونل پله برقی، نیشگون گرفتن اعضای بدن کودکان و حیوانات کوچک، نقص تجهیزات: ترمز، برق، زمین و غیره باشد.
کودکان، افراد بیمار و مست و غیره): مسافران روی پلههای برقی میتوانند به شکلی ناپایدار بایستند، نردهها را نگیرند، یکدیگر را هل ندهند، تلو تلو بخورند و روی لبههای تیز پلهها بیفتند.
پله برقی ها می توانند بیش از حد بار شوند و در نتیجه موقعیت های خطرناکی ایجاد کنند. همه اینها می تواند منجر به صدمات جدی و حتی مرگ شود. سالانه ده ها نفر در چنین حوادثی جان خود را از دست می دهند و صدمات وارده به هزاران 4،5 می رسد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.